Motivasjon
461
0

Når treningsmotivasjonen mangler, du vil egentlig bare gi opp, vi alle har vært der! Mer enn en gang! Men når du føler det sånn kan du tenke på de som kjemper mer enn deg her i livet og som allikevel trener til tross for sitt handikapp.

Denne videoen er utrolig fascinerende og burde gi deg en ny overbevisning om at det er bare de svake som gir opp! Uansett hvor vanskelig det kan være, og håpløst det føles ut som der å da, så er det faktisk mulig!

Det er kun de svake som gir opp! Og du er ikke en av de!

 

Only Disability in Life is a Bad Attitude! Matthew Jeffers

 

 

Matthew Jeffers, Letter to Baltimore Ravens

Jeg så videoen under, og jeg kan ikke si annet enn at jeg finner den utrolig rørende, dette er noe som burde gi hver og en av oss noe å tenke på! For hvem av oss har ikke tenkt på å gi opp en eller annen gang her i livet?

 

Overcoming hopelessness | Nick Vujicic

Nick snakker om viktigheten av sin betydning i å overvinne håpløshet. Viljestyrke er en pådriver for å gjøre våre store drømmer, men hvis vi ikke får et mirakel i livet, kan vi alltid være et mirakel til noen andre.

Kom gjerne med noen tilbakemeldinger eller om dere har noen motiverende ord, oppfordrer folk til å benytte kommentarfeltet under

DEL

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer