hjemløse kroppsbyggeren fra Paris
510
0

Les og se dokumentaren om den hjemløse kroppsbyggeren som har konkurrert i bodybuilding! Jacques Sayagh er en hjemløs 50-årig kroppsbygger som opprettholder sin imponerende fysikk ved å trene rundt i gatene i Paris. 

Så treningssenteret ditt har et basseng, en boksering og en badstue? Høres fint ut. Men har det hele Louvre som studio? Sayagh gjør pushups på gaten. Han vil vikle armbånd med tau rundt noen stillas for kjernetrening. Og trener stort sett over hele Louvre, det handler bare om å være kreativ. Det å være hjemløs er en alvorlig kamp for å overleve, men det ser ut til at Sayagh har funnet en måte å gjøre det beste ut av sin situasjon.

 

Livet som hjemløs

Sayagh er gjenstand for en kort dokumentar som du kan se lenger ned i artikkelen av Julien Goudichard som fulgte ham rundt for å dokumentere detaljer om hans livet og trening hans. Sayagh har en dårlig lever på grunn av hans kamp med alkoholisme, men likevel deltar han i bodybuilding konkurranser. Og vis man skal dømme utfra hvordan han ser ut i dokumentaren, gjør han det sannsynligvis ganske godt.

 

rtgert

Hans motivasjon

Så hva er det som egentlig driver Sayagh til å trene så hardt i hans situasjon? Det er hans barnebarn. “Jeg vil ikke ha dem til å tenke at bestefaren deres er en drittsekk eller taper. Jeg vil at de skal være stolte av meg, det er alt jeg vil. ” forteller han.

Resultatene av Sayagh sin trening er imponerende. Og kan være en motivasjon for folk flest! Hvis du noen gang kommer med unnskyldninger til hvorfor du ikke skal trene, tenk på den hjemløse bodybuilder fra Paris! Utgangspunktet ditt er kanskje ikke så ille allikevel?

 

Trener og poserer i Paris gater

Under vil du kunne se dokumentaren av kroppsbyggeren Jacques Sayagh som trener og poserer i Paris.

Kilde:
askmen.com

DEL

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer