treningsfremgang
275
0

Trening handler om å oppnå resultater, på kort eller lang sikt. Hva målet med treningen er vil variere fra person til person. Vi vet at lysten til å trene øker når man kan identifisere seg med andre og kan motiveres av deres treningsfremgang og resultater. Av den grunn ønsker vi å starte spalten ”Dine resultater”.

Har du gjennom treningen oppnådd noe du er stolt av? Et langsiktig mål du satte deg før du startet treningsarbeidet? Vektnedgang/vektoppgang, eller ny personlig rekord i benken, knebøy, markløft eller noe annet?
Vi vil gjerne høre fra deg! Hvilket mål du hadde, og hvordan du klarte å oppnå dette! Inspirer både oss og leserne ved å dele din historie!

Vi ønsker å se “før og etter bilder” (dersom du har det tilgjengelig), og ikke minst vite hva du gjorde på veien mot målet. Gjorde du jobben selv, eller hentet du inn hjelp utenfra?

Det er også interessant om du forteller oss hvilket treningsprogram du fulgte, og om du kanskje fant inspirasjon eller et treningsprogram fra siden vår. Fortell gjerne litt om kostholdet underveis, og om du brukte noen kosttilskudd.
Etter at vi har hørt fra deg vil vi annenhver mandag framover legge ut en ny historie på hardworkout.no der vi deler nettopp din treningsfremgang. Dette tror vi kan engasjere mange og ikke minst motivere flere til å se hva som er mulig å oppnå for helt vanlige mennesker.

Er du interessert i å bidra, eller har du spørsmål om spalten?. Ta gjerne kontakt ved å benytte skjema under. Vi gleder oss til å høre fra deg!

DEL

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer