Bygg-muskler-med-CLA-protein-kreatin
1015
0

Det ble publisert en studie i International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism i 2009, som antyder at CLA+kreatin+wheyprotein før trening kan være rene vidundermiddelet for muskelvekst! I studien ble 69 personer delt inn i tre grupper:

  • Gruppe 1, som fikk whey-protein før trening
  • Gruppe 2, som fikk whey-protein og kreatin før trening
  • Gruppe 3, som fikk whey-protein og kreatin og 6g CLA før trening

I løpet av fem ukers trening, hadde gruppe 3 økt styrken i benkpress og beinpress samt sin fettfri muskelmasse mer enn de to andre gruppene tilsammen! CLA utgjorde med andre ord en veldig stor forskjell her. Fra før av er CLA mest kjent som en fettforbrenner. NB: ingen av gruppene fikk forandringer i oksidativt stress eller nyrefunksjon, så dette var helt safe slik forskerne konkluderte. NB2: 6gram er en ganske høy dose CLA, og man har meg bekjent aldri påvist gode effekter av CLA hverken på styrke eller fettforbrenning med lave doser.

 

Produktene fra studie kan kjøpes her:

 

Optimum-Nutrition-100-Whey-Gold-Standard-2015Optimum Nutrition 100 % Whey protein

Optimum Nutrition 100 % Whey 2,27 kg Sjokolade GOLD STANDARD myseprotein er unik i kvalitet og sammensetting! Verdens mest solgte proteintilskudd. Kåret til årets protein 9 år på rad.

Bestilles her

 

 

web_image-kjop-kreatin-600g-fra-optimum-nutrition-34518301Optimum Nutrition 100 % Whey protein

Optimum Creatine 600g holder farmasøytisk kvalitet. Optimum leverer kvalitetssikret Kreatin som gir styrke og muskeløkning for deg som trener med vekter og driver eksplosive idretter.

Bestilles her

 

cla-120-kapsler-proteinfabrikkenCLA – 120 Kapsler

CLA har i flere studier vist at det bedrer balansen mellom fett og muskler. CLA er et produkt som egner seg både under bulk (vektøkningsperioder) og diett perioder der målet er å redusere fettlagrene.

Bestilles her

 

For de som vil lese mer, så heter studien “Conjugated Linoleic Acid Combined With Creatine Monohydrate and Whey Protein Supplementation During Strength Training”.

DEL

Advertisement

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer