828
0

En´ ting kan vi forbrukere takke amerikanerne for, og det er den merkelige og årlige tradisjonen Black Friday. Som forbruker er det julaften og 17.mai på samme dag, for her kan du virkelig gjøre gode kjøp.

Hvert år, dagen etter Thanksgiving, går amerikanerne bananas for å sikre seg de beste tilbudene i butikkene. For syv år siden, i 2010, kom ”fenomenet” Black Friday også til norske butikker. Dette er dagen der butikkene lokker kundene med ekstreme tilbud, og der de mest ivrige kundene gjerne ligger i kø i flere dager for å sikre seg de beste godbitene.

 

Opprinnelsen

Navnet Black Friday gjenspeiler vendepunktet for regnskapstallene for handelsstanden. Fargen på regnskapstallene skifter fra rødt til svart, fra minus til pluss. I nyere tider hvor internett har tatt over en betydelig del av handelsmarkedet, har et annet fenomen oppstått- nemlig Cyber Monday. Cyber Monday kan likestilles med Black Friday, men er netthandelens dag på samme måte som Black Friday er handelsstandens dag.

De første årene var Black Friday begrenset til kun denne ene fredagen etter Thanksgiving, men de siste årene har økt konkurranse og et enormt fokus på fenomenet, bidratt til at flere butikker nå kjører Black Week. Black Week er hele uken som inkluderer Black Friday, nye tilbud hver dag i en uke. Enkelte butikker begynner allerede lørdagen før selve Black Friday og holder det gående til søndagen etter den store dagen.  De aller fleste butikkene holder likevel igjen tilbudene til mandagen uken der Black Friday finner sted.

Vi i Hardworkout brenner for trening, helse og kosthold, og vi ønsker å få med oss flere opp av sofaen. Derfor lanserer vi for første gang en oversikt over de beste tilbudene på produkter innen trening, kosthold og helse. Det finnes langt fler butikker med gode tilbud enn de vi nevner her, men vi har valgt ut noen butikker som fører merkevarer som vi tror vil passe leserne våre.

Oversikten kommer til å bli oppdatert fortløpende gjennom uken etter hvert som nye tilbud dukker opp. Vi har jevnlig kontakt med de ulike butikkene og får tilsendt tilbud som vi ønsker å dele med dere. Klikk dere inn på linken vi legger ut sammen med butikkinfoen, og kryss fingrene for at varen du ønsker fremdeles er på lager. Det kan lønne seg å sjekke siden jevnlig gjennom dagen, for de beste tilbudene kommer garantert til å gå raskt unna!

 

Se også våre BEST I TEST-guider:

Topp 10 pulsklokker

Topp 10 proteinpulver

Topp 10 pre-Workout

Topp 10 kreatin

 

De beste tilbudene Black Week 2017:

 

Proteinfabrikken

Se Proteinfabrikken sine Black Friday tilbud

Proteinfabrikken AS er en av Skandinavias største leverandører av sportsernæring, kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr. Butikken fører et bredt sortiment av produkter, både kjente merkevarer og egne merkevarer. Prisene er blant de beste og mest konkurransedyktige i markedet, særlig gjelder dette proteinpulver og PWO.

Tilbud:

 • Hele uken, 35 % rabatt på alle Pre-Workout produkter.
 • Proteinpulver 25-55 % rabatt.

 

Outnorth

Se Outnorth sine Black Friday tilbud

Outnorth er en gigantisk nettbutikk som selger produkter innen tur og reise. Nettbutikken fører kjente Skandinaviske merkevarer som forbindes med kvalitet og høy funksjonalitet og har bemerket seg som en meget konkurransedyktig butikk når det kommer til både service, utvalg og pris. Her kan du finne alt fra treningsklær, sko, treningsutstyr og ikke minst svært gode priser på pulsklokker.

Tilbud:

 • Heler helgen 24-26. november: Tusenvis av klær, sko og utstyr til supre rabatter.

 

Gymgrossisten

Se Gymgrossisten sine Black Friday tilbud

 

Gymgrossisten er en av Norges ledende internettbutikker innenfor trening og helse. Her finner du kosttilskudd, treningsklær, og treningsutstyr av høy kvalitet. Gymgrossisten har for lengst utmerket seg som en svært god butikk innen sin bransje, men et høyt kunnskapsnivå, godt utvalg og gode priser. Her kan du virkelig gjøre en god handel under Black Friday, for de har allerede lovet en rekke gode tilbud.

Tilbud:

 • Hele uken: 25-50 % rabatt på topp-merker og produkter

 

Extreme Fitness

Se Extreme Fitness sine Black Friday tilbud

 

Extreme Fitness er en butikk i Trondheim som også har etablert seg på nett. Du finner et stort utvalg varemerker innen trening og kosthold, og de har lovet gode tilbud på hele butikken.

Tilbud:

 • Treningsklær opptil 90 % rabatt.
 • Kosttilskudd opptill 60 % rabatt.
 • Utvalgt treningsutstyr, minimum 30 % rabatt.
 • Rabattkode som gir 25 % på alle fullprisprodukter i butikk.

Rabattkode: Black25

 

Timarco

Se Timarco sine Black Friday tilbud

 

Timarco er en stor europeisk nettbutikk som fører en stort utvalg av merkevarer innen treningsbekledning, undertøy og superundertøy. Her finner du også kjente merkevarer innen vanlig casual bekledning og ikke minst badetøy.

 

MyRevolution

Se My Revolution sine Black Friday tilbud

 

MyRevolution er en ledende aktør innen kosttilskudd av meget høy kvalitet. De samarbeider tett med de aller fremste ekspertene innenfor treningsvitenskap og ernæring i Norge, og garanterer at du kan føle deg trygg på å få topp produkter når du handler fra butikken.

Tilbud:

 • Fra 24-27.november er det 25 % rabatt på hele nettbutikken. Dette gjelder også pakketilbud.

 

Sportamore

Se Sportamore sine Black Friday tilbud

 

Sportamore er Nordens største sportsbutikk på nett og har som mål å tilby markedets beste merkeportefølje, størst vareutvalg og markedets bestekundeservice. Her finner du alt innen treningsklær, sportsutstyr, pulsklokker og tilbehør. Prisene er til de grader konkurransedyktige, så følg med for gode tilbud under Black Week! 

 

Brandsdal

Se Brandsdal sine Black Friday tilbud

Brandsdal er et Sørlands-firma som tilbyr moderne og gode klær og sko til en fornuftig pris. Ønsket deres er å tilby alle voksne fine og funksjonelle klær uten at det trenger å være dyrt.

Tilbud:

 • Alle varer i nettbutikken, 25-80 % rabatt.
 • Opptil 70 % på jakker.
 • 50 % på alt av superundertøy.
 • Opptil 70 % på alt av treningstøy.
 • Skallbekledning fra 199 kr.
 • 50 % på alt av merket Abercrombie & Fitch.

 

Made4men

Se Made4men sine Black Friday tilbud

Made4men er Nordens største webshop med pleie- og hygieneprodukter til menn. Siden lanseringen i 2007 har de kunnet tilby en rekke kjente merkevarer, samt god veiledning i hvordan de skal tas i bruk.

 

Vita

Se Vita sine Black Friday tilbud

Med 217 butikker fordelt over hele landet, er Via Norges største kjede innen skjønnhet og velvære. På vita.no finner du alle produktene og tilbudene du finner i butikkene, og alle produktene kommer direkte fra autoriserte leverandører og er garantert helt ekte.

Vita sin misjon er å være en butikk for kvinner som søker råd , inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære.

 

Tilbud:

 • Fri frakt hele uken.
 • Eget tilbud lanseres på vita.no på fredag. Meld deg på nyhetsbrevet for raskere tilgang.

 

Brazfit

Se Brazfit sine Black Friday tilbud

Brazfit leverer unike, fargerike, høykvalitet trenings- og fitnessklær til både kvinner og menn. Brazfit stammer fra Brasil, der gründer og eier, kommer fra.

Tilbud:

 • 40 % på hele butikken når du benytter rabattkode: jul40

 

Fitnesskost

Se Fitnesskost sine Black Friday tilbud

Fitnesskost er en nettbutikk som selger klær og tilbehør innen trening og kosthold. De tilbyr et bredt utvalg og har gode tilbud.

Tilbud:

 • Opptil 80 % rabatt.

 

Soma

Se Soma sina Black Friday tilbud

Soma er selve flaggskipet av nettbutikker innen sunn kost og kroppspleie.Butikken selger produkter, lager oppskrifter, holder matkurs og foredrag; alt for å gjøre hverdagen din sunnere. Mange av produktene deres er bestselgere i bransjen, og produktene er produsert av de beste råvarer. En Stord del av produktene er produsert med økologiske ingredienser.

Tilbud:

 • Mange gode tilbud på økologiske produkter.
 • Gode oppskrifter og inspirasjon til sunne og kjappe frokoster, god julebakst, mat på farten og nydelige sjokoladeoppskrifter.
Kommentarer