1411
0

En ting kan vi forbrukere takke amerikanerne for, og det er den merkelige og årlige tradisjonen Black Friday. Som forbruker er det julaften og 17.mai på samme dag, for her kan du virkelig gjøre gode kjøp.

Hvert år, dagen etter Thanksgiving, går amerikanerne bananas for å sikre seg de beste tilbudene i butikkene. For syv år siden, i 2010, kom ”fenomenet” Black Friday også til norske butikker. Dette er dagen der butikkene lokker kundene med ekstreme tilbud, og der de mest ivrige kundene gjerne ligger i kø i flere dager for å sikre seg de beste godbitene.

 

Opprinnelsen

Navnet Black Friday gjenspeiler vendepunktet for regnskapstallene for handelsstanden. Fargen på regnskapstallene skifter fra rødt til svart, fra minus til pluss. I nyere tider hvor internett har tatt over en betydelig del av handelsmarkedet, har et annet fenomen oppstått- nemlig Cyber Monday. Cyber Monday kan likestilles med Black Friday, men er netthandelens dag på samme måte som Black Friday er handelsstandens dag.

De første årene var Black Friday begrenset til kun denne ene fredagen etter Thanksgiving, men de siste årene har økt konkurranse og et enormt fokus på fenomenet, bidratt til at flere butikker nå kjører Black Week. Black Week er hele uken som inkluderer Black Friday, nye tilbud hver dag i en uke. Enkelte butikker begynner allerede lørdagen før selve Black Friday og holder det gående til søndagen etter den store dagen.  De aller fleste butikkene holder likevel igjen tilbudene til mandagen uken der Black Friday finner sted.

Vi i Hardworkout brenner for trening, helse og kosthold, og vi ønsker å få med oss flere opp av sofaen. Derfor lanserer vi en oversikt over de beste tilbudene på produkter innen trening, kosthold og helse. Det finnes langt fler butikker med gode tilbud enn de vi nevner her, men vi har valgt ut noen butikker som fører merkevarer som vi tror vil passe leserne våre.

Oversikten kommer til å bli oppdatert fortløpende gjennom uken etter hvert som nye tilbud dukker opp. Vi har jevnlig kontakt med de ulike butikkene og får tilsendt tilbud som vi ønsker å dele med dere. Klikk dere inn på linken vi legger ut sammen med butikkinfoen, og kryss fingrene for at varen du ønsker fremdeles er på lager. Det kan lønne seg å sjekke siden jevnlig gjennom dagen, for de beste tilbudene kommer garantert til å gå raskt unna!

 

Se også våre BEST I TEST-guider:

De beste tilbudene Black Week 2019:

 

Milrab.no

Se Milrab sine Black Friday tilbud

Milrab har i løpet av kort tid vokst seg til å bli en av de ledende butikkene innen taktisk utstyr, forbrukerelektronikk og prodileringsutstyr. De har vunnet en rekke priser for sin meget solide drift, og var i år (2019) finalist til tittelen “Årets nettbutikk”. Sjekk utvalget og prisene til Milrab om du skal kjøpe deg pulsklokke.

 

CDON.no

Se CDON.no sine Black Friday tilbud

CDON.no er kanskje best kjent for hjemmeelektronikk, CDer og DVD-filmer, men de tilbyr også en helt bråte med treningsutstyr og kosttilskudd til meget gode priser! CDON.no har et enormt vareutvalg, svært konkurransedyktige priser, og lynrask levering!

 

Proteinfabrikken

Se Proteinfabrikken sine Black Friday tilbud

Proteinfabrikken AS er en av Skandinavias største leverandører av sportsernæring, kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr. Butikken fører et bredt sortiment av produkter, både kjente merkevarer og egne merkevarer. Prisene er blant de beste og mest konkurransedyktige i markedet, særlig gjelder dette proteinpulver og PWO.

 

Outnorth

Se Outnorth sine Black Friday tilbud

Outnorth er en gigantisk nettbutikk som selger produkter innen tur og reise. Nettbutikken fører kjente Skandinaviske merkevarer som forbindes med kvalitet og høy funksjonalitet og har bemerket seg som en meget konkurransedyktig butikk når det kommer til både service, utvalg og pris. Her kan du finne alt fra treningsklær, sko, treningsutstyr og ikke minst svært gode priser på pulsklokker.

 

Gymgrossisten

Se Gymgrossisten sine Black Friday tilbud

 

Gymgrossisten er en av Norges ledende internettbutikker innenfor trening og helse. Her finner du kosttilskudd, treningsklær, og treningsutstyr av høy kvalitet. Gymgrossisten har for lengst utmerket seg som en svært god butikk innen sin bransje, men et høyt kunnskapsnivå, godt utvalg og gode priser. Her kan du virkelig gjøre en god handel under Black Friday, for de har allerede lovet en rekke gode tilbud.

 

Kost1.no

Se Kost1 sine Black Friday tilbud


Kost1.no har over 10 år med fornøyde kunder innen helse, trening og velvære. Sortimentet omfatter Kosttilskudd som proteinpulver, fettforbrennere, økt energi, vitaminer, BCAA, vektøkning, sunn mat som dressinger, proteinsjokolader, pannekaker, testosteron boostere, treningsklær og treningsutstyr.

 

x-life

Se x-life sine Black Friday tilbud

X-life er en frittstående nettbutikk som har spesialisert seg på produkter til trening og opplevelser. Her finner du et stort utvalg treningstøy og treningstilbehør til konkurransedyktige priser.

 

Bodylab

Se Bodylab sine Black Friday tilbud

Bodylab tilbyr en rekke kosttilskudd og sportsprodukter av høy kvalitet og til en svært god pris.

 

MultiTriathlon.no

Se Multitriathlon sine Black Friday tilbudMultiTriathlon er en familieeid bedrift med et bred utvalg merkevarer til en av markedets beste priser! MultiTriathlon har enhver tid som mål å sette kundenes ønske i fokus.
De har raske leveringstider og god kundeservice, og er en meget trivelig butikk å handle fra.

 

Extreme Fitness

Se Extreme Fitness sine Black Friday tilbud

 

Extreme Fitness er en butikk i Trondheim som også har etablert seg på nett. Du finner et stort utvalg varemerker innen trening og kosthold, og de har lovet gode tilbud på hele butikken.

 

MyRevolution

Se My Revolution sine Black Friday tilbud

 

MyRevolution er en ledende aktør innen kosttilskudd av meget høy kvalitet. De samarbeider tett med de aller fremste ekspertene innenfor treningsvitenskap og ernæring i Norge, og garanterer at du kan føle deg trygg på å få topp produkter når du handler fra butikken.

 

Sportamore

Se Sportamore sine Black Friday tilbud

 

Sportamore er Nordens største sportsbutikk på nett og har som mål å tilby markedets beste merkeportefølje, størst vareutvalg og markedets bestekundeservice. Her finner du alt innen treningsklær, sportsutstyr, pulsklokker og tilbehør. Prisene er til de grader konkurransedyktige, så følg med for gode tilbud under Black Week! 

 

Made4men

Se Made4men sine Black Friday tilbud

Made4men er Nordens største webshop med pleie- og hygieneprodukter til menn. Siden lanseringen i 2007 har de kunnet tilby en rekke kjente merkevarer, samt god veiledning i hvordan de skal tas i bruk.

 

Timarco

Se Timarco sine Black Friday tilbud

 

Timarco er en stor europeisk nettbutikk som fører en stort utvalg av merkevarer innen treningsbekledning, undertøy og superundertøy. Her finner du også kjente merkevarer innen vanlig casual bekledning og ikke minst badetøy.

 

Netonnet.no

Se Netonnet.no sine Black Friday tilbud


Siden 1999 har NetOnNet solgt forbrukerelektronikk fra egne og kjente merker direkte fra lageret. Vårt fokus er å forenkle alt vi kan for å tilby forbrukerelektronikk billigere enn andre. Dette er mottoet til hele NetOnNet og er basert på vårt unike selvbetjeningskonsept. NetOnNettilbyr lave priser, rask levering, et stort produktutvalg og god kundeservice.

Kommentarer