118
0

Green Friday er i gang og vi har samlet de beste tilbudene fra butikkene som tilbyr produkter inne trening, kosthold og velvære!

Green Friday setter for alvor i gang i dag, og flere av våre samarbeidspartnere kjører heftige kampanjer på en rekke produkter. Sjekk oversikten under og klikk deg inn på linkene for å se utvalget.

 

Gymgrossisten

Gymgrossisten tilbyr et stort utvalg kraftig nedprisete produkter. Her finner du alt fra proteinpulver, pre-workout, bcaa, vitaminer, energidrikker, weight gainer, treningsredskap, etc..

 

Proteinfabrikken

Store mengder kosttilskudd til sterkt reduserte priser! Her. finner du også treningstøy av høy kvalitet til meget gunstig “Green Friday pris”!

 

Kost 1

Vårens svar på Black Friday! Opptil 81% rabatt på kosttilskudd og bestselgere! Her finner du ALT du trenger av kosttilskudd!

 

Milrab

Norges RÅESTE priser på pulsklokker og et godt utvalg løpesko. Skal du ha pulsklokke i år bør du slå til her!

 

Bodylab

Her finner du et stort utvalg av kosttilskudd av høy kvalitet til gode priser.

 

Extreme Fitness

Extreme Fitness slå på stortrommen og priser ned store deler av sortimentet med hele 50%! I tillegg kjører de opptil 60% på treningsbekledning!

 

Sportamore

Sportamore tilbyr et enorm utvalg av treningsutstyr og treningsbekledning til svært konkurransedyktige priser. I tillegg får du nå 25% rabatt på allerede lave priser med rabattkoden BURSDAG.

 

Outnorth

Hvis du ikke finner det du trenger av treningsbekledning eller utstyr her, så har du ikke lett godt nok på siden!

 

 

DEL

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer