De beste kosttilskuddene for god helse – Best i test!

kosttilskudd god helse
286
0

Vi gir deg oversikten over de viktigste og BESTE kosttilskuddene for deg som “bare” ønsker å opprettholde en god helse, og som trenger ekstra energi i hverdagen.

Ingenting kan utkonkurrere et sunt og variert kosthold, en aktiv livsstil og jevnlig trening. All forskning viser at kroppen din blir kraftig påvirket av både det du spiser/drikker, og det du foretar deg av fysiske utskeielser. Kroppen er en avansert “maskin” som gjennom kjemiske prosesser kan produsere mange av de viktigste stoffene vi er avhengig av for å fungere optimalt, men noen stoffer er vi helt avhengig av å få i oss gjennom kosten- og dette er dessverre ikke alltid like lett!

 

Dette gjør kosttilskuddene for deg!

Kosttilskudd har aldri vært ment for å erstatte vanlig mat, men det skal fungere som et supplement. Det ligger egentlig i ordet “-tilskudd”. Mangel på noen av disse stoffene kan føre til at du føler deg slapp og uvell, er mer mottakelig for sykdom, ikke klarer å prestere på trening eller i hverdagen, og en rekke andre alvorlige symptomer. Ved å innta et kosttilskudd som dekker ditt daglige behov for ulike vitaminer og mineraler, kan du enkelt forhindre denne tilstanden, og isteden sørge for best mulig prestasjoner. Du trenger ikke være toppidrettsutøver for å bruke et kosttilskudd, og disse produktene er beregnet på deg og meg, oss “vanlige” som ikke deltar i VM- og OL-konkurranser.

 

De beste kosttilskuddene for mosjonister – Best i test 2019!

Merk at det ikke kåres en´ testvinner. Denne listen gir deg oversikten over de viktigste kosttilskuddene som kan bidra til å gi deg mer energi, bedre helse og bedre prestasjoner. Flere av tilskuddene utfyller hverandre, og du kan gjerne bruke flere samtidig.

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Prisene oppdateres regelmessig og reflekterer de beste prisene på markedet. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere i 2019.

SORTER ETTER:

#1 Fri Flyt Active Omega-3

Omega-3 er en essensiell fettsyre som vi ikke kan lage selv og er derfor avhengig av å få den gjennom kostholdet eller via kosttilskudd.

Omega-3 er godt for hjernen, hjertet, huden, demper betennelsestilstander i kroppen, og øker fettforbrenningen og nydannelsen av muskler.

Vesterålens Naturprodukter A/S har som mål å levere markedets beste omega-3 til sine kunder. ActiveOmega-3 er et kosttilskudd med omega-3 av høy kvalitet, som tilfører kroppen de to omega-3 fettsyrene som har den best dokumenterte helseeffekten; EPA og DHA.

 • Tilsatt vitamin D i Fri Flyt Omega-3, som blant annet bidrar til å sikre deg normal muskelfunksjon og opprettholde en sunn beinbygning. 
 • De fordelaktige flerumettede fettsyrene EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon.
 • Vitamin D i Fri Flyt er med å vedlikeholde immunforsvaret i alle livets faser.
 • De gunstige fettsyrene, DHA i Fri Flyt Omega-3 bidrar til å opprettholde et normalt syn.

Bestil Active Omega-3 i 1 måned til for kun 99,- kr. 

Serveringer:

90
#2 Active Collagen+

Kosttilskuddet Active Collagen er en nyhet på det norske markedet. Med ingredienser som gurkemeie og udenaturert (i sin naturlige form) kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av aktive og naturlige ingredienser.

Active Collagen er et muskel -og leddprodukt som har som mål å bevare smidighet og mobilitet i kroppen. Kosttilskuddet er nøye sammensatt av ulike virkestoffer – virkestoffer med dokumentert effekt i kroppen.

 • Inneholder 40mg kollegaen i sin naturlige form- svært lettopptakelig i kroppen.
 • Inneholder gurkemeie (curcumin) som kan ha en lindrende virkning på ømme og stive ledd.
 • Vitamin C er viktig i oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev. Vitamin C er dessuten en antioksidant, som sammen med vitamin E bidrar til å nøytralisere angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoff.
 • Mangan bidrar til å opprettholde normalt skjelett / normal benbygning, det er også viktig for normal dannelse av bindevev.
 • Vitamin D bidrar til å sikre opptaket av kalsium fra tarmen, og tilstrekkelig med vitamin D fra barndommen av har betydning for å kunne unngå beinskjørhet i eldre år.
 • Kobber er en viktig bidragsyter for dannelse av bindevev. Andre viktige funksjoner er mineralisering av skjelettet, dannelse av pigment (melanin) og regulering av kroppstemperatur.
 • 50% på første pakke!

Kr 37,-

beste kosttilskudd
#3 Vitamail Flex

Vitamail Flex er et naturlig kosttilskudd som gir musklene og leddene dine næringsstoffene de trenger for å fungere normalt. Her får du en skikkelig "bombe" av et kosttilskudd med mange nyttige virkestoffer!

Flex inneholder en nøye sammensatt miks av virkestoffer som skal bidra til å holde kroppen din sunn og sprek. Rett og slett et suverent produkt for deg som vil ha "mest for pengene".

 • Kollagen type II bidrar til å holde ledd, brusk og skjelettet vedlike.
 • Vitamin D bidrar også til å opprettholde normale knokler, normal muskelfunksjon og immun-systemets normale funksjon.
 • Vitamin C bidrar blant annet til normal kollagendannelse i bindevev, brusk, benvev og tann ben.
 • Kobber bidrar til å beskytte cellene i kroppen mot oksidativt stress, normal energiomsetning, immun- og nervesystemets normale funksjon, samt å opprettholde normalt bindevev.
 • Sink bidrar blant annet til normal kognitiv funksjon, normalt syn, frisk hud, sunt hår og normale negler og knokler.
 • Molybden er viktig for kroppens omsetning av karbohydrater, og har betydning for lever, nyrer, milt og tenner.
 • Mangan har betydning for en rekke enzymprosesser i kroppen.
 • K2 har som hovedoppgave å frakte kalsium fra blodårene til skjelettet, og bidrar på denne måten til å opprettholde normale knokler.

Serveringer:

60

Kr 369,-

#4 Pharmapolar Polarin

Der andre kosttilskudd kun inneholder fiskeproteiner, er Polarin tilsatt mineraler og vitaminer for god muskelhelse, bevegelighet og mer energi. Det fins ingen andre kosttilskudd på markedet som har denne unike kombinasjonen.

EUs mattrygghetsorgan, EFSA (European Food Safety Authority) har dokumentert 24 positive effekter fra Polarin!

Markedets reneste proteintilskudd!

 • Fiskeprotein: Godt for muskler og ben!
 • Naturlig magnesium: Omtales som "mestermineralet"! Magnesium sikrer optimal muskelfunksjon og hjertefunksjon. Utvunnet fra havvann.
 • Vitamin B12 og B6: For mer energi, og normal nerve- og muskelfunksjon!
 • Høykonsentrert og rene fiskeproteiner fra norsk laks.
 • Mangan: Bidrar til dannelsen av nytt bindevev i kroppen og sørger for at kroppen bevarer smidigheten og normal energiomsetning.
 • Selen: Beskytter mot frie radikaler og beskytter cellene.

Prøv gratis i 30 dager! (Kun 19,- i porto).

Serveringer:

60

Kr 338,-

beste kosttilskudd
#5 Proteinfabrikken Daily Min

Daily Min mineraltabletter er mineraler i en praktisk tablett. Gjør det enkelt, ta en tablett daglig og vit at du har dekket inn det du trenger av dagens behov for mineraler.

Daily Min er en kompleks mineraltablett som dekker et tilnærmet dagsbehov for mineraler. Dette produktet sørger for at du har det du trenger, når du trenger det til en god pris. Kvalitetssikret for optimal tilførsel. Dette produktet er obligatorisk for deg som har høy fart og aktivitet. En daglig dose med Daily Min kan hjelpe deg til å prestere bedre på trening, og ikke minst øke energinivået i hverdagen.

Inneholder følgende per servering:

 • Kalsium:522 mg (65%)*
 • Magnesium: 376 mg (100%)*
 • Kobber: 2 mg (200%)*
 • Sink: 10 mg (100%)*
 • Selen: 60 mcg (109%)*
 • Krom: 40 mcg (100%)*
  *%RI

Serveringer:

45

Kr 129,-

beste kosttilskudd
#6 Alpha Man Testobooster (for menn)

Alpha Man er et helt nytt og avansert kosttilskudd optimalisert for å booste testosteronnivået å gi deg mannskraften tilbake. Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi, øket forbrenningen, sexlyst og evnen til å bygge mer muskelmasse! For deg som trenger mer energi, sterkere kropp og økt lyst!

Testosteron er mest kjent for å være det mannlige kjønnshormonet som sørger for seksuallyst og funksjon, men det er også vårt viktigste veksthormon for muskler! I høyt testosteronnivå vil gi kroppen din bedre forutsetninger for å prestere bedre både i hverdagen og på trening!

 • Inneholder rikelig med bukkehornsekstrakt som er et av de beste virkemidlene for å øke testosteronnivået i kroppen og for å trigge sexlysten!
 • Maca-planten bidrar til å øke sexlysten, og gir deg et kick ved å booste energinivået og utholdenheten.
 • Vitamin B6 øker produksjonen av testosteron og undertrykker produksjonen av det kvinnelige kjønnshormonet østrogen, og legger til rette for optimal muskelfunksjon og muskelvekst.
 • Guarana ekstrakt er fire ganger kraftigere enn koffein (!!!), men sørger for langvarig og jevn energi. Kan også øke energiomsetningen og fettforbrenningen slik at musklene blir mer definerte
 • Zink sørger for normalt stoffskifte og et sterkt immunforsvar. Det har også en gunstig effekt på testosteronnivået.
 • Kan redusere størrelsen på prostata.

Serveringer:

30

Kr 349,-

beste kosttilskudd
#7 Vita Pura Royal Tan

Royal Tan er et av Norges sterkeste og mest potente betakaroten produkter! Den gir en gyllenbrun hudfarge, og tar vare på hud, hår og negler helt naturlig! Ikke bare et betakaroten - men også et skjønnhetsprodukt!

Selv om Royal Tan i utgangspunktet er et betakaroten som hjelper deg til en mer gyllen og brun hud, så inneholder det virkestoffer som bidrar til å holde hud, hår og negler sterk, sunn og frisk!

Royal Tan inneholder:

 • Kollagen: Tar vare på huden, styrker hår, ledd, sener, muskler og andre viktige organer.
 • Black Carrot: Unikt blant ulike typer betakaroten ettersom det motvirker gulfargen som enkelte produkt kan gi.
 • Inneholder rikelig med betakaroten (7,5g) og vitamin A.
 • Sink: Styrker hår og negler, samt tar vare på fuktigheten i huden slik at du lettere unngår rynker og strekkmerker.
 • Kobber: Øker oksygentransporten ut til celler og vev slik at huden holder seg frisk og sunn, glatt og smidig. Kobber bidrar også til produksjonen av melanin, kroppens eget bruningspigment.
 • Gjør deg raskere brun og bevarer brunfargen lengre.
 • Beskytter huden mot UV-stråling, solskader m.m.
 • Styrker immunforsvaret.

Serveringer:

30

Kr 199,-

beste kosttilskudd
#8 Swedish Supplements Iron Plus

Iron Plus er en kombinasjon av jern fumarat, folsyre og vitamin C, som alle virker synergistisk for å bekjempe jernmangel - anemi.
Jerntilskudd er spesielt viktig for kvinner på grunn av en økt risiko for å utvikle jernmangel hovedsakelig på grunn av menstruasjonssyklusen. Studier har vist at intens trening kan blokkere jernopptaket for kvinner, noe som gjør det enda enklere å utvikle mangel. Trøtthet, svakere immunforsvar, og depresjon er vanlige symptomer.

Jern finnes i blodets hemoglobin, de røde blodceller og er nødvendig for å transportere oksygen fra lungene til kroppsvev. Jern er inkludert for å regulere pH-verdien i blodet, samt avgiftning og produksjon av DNA.

 • Motvirker trøtthet, depresjon og lavt immunforsvar
 • Tilsatt vitamin C for å øke opptaket av jern og for å motvirke nedbrytning av jernet.
 • Inneholder 14mg jern.
 • 100mg folsyre (vitamin B9)
 • 80mg vitamin C

Serveringer:

90

Kr 119,-

#9 VitaePro
VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd med over 150.000 brukere!

VitaePro har i mange år hjulpet hundretusener med å ha velfungerende muskler og ledd. Nå har VitaePro blitt fornyet og er mer effektiv for å unngå stive og ømme ledd! Kosttilskuddet inneholder nå også Boswellia serrata som har en behagelig virkning på ledd og bidrar til å holde leddene komfortable. Et Cochran review* i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt mot ubehag i ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata hadde best effekt.

VitaePro er det perfekte kosttilskuddet for deg som trener mye, driver med fysisk hus- og hagearbeid, eller har et fysisk hardt yrke kan du fort oppleve at ryggen er sliten og leddene kan føles ømme og stive. Mange av VitaePro sine kunder har valgt produktet fordi de søker hjelp for å unngå ulike plager, som for eksempel ubehag i muskler og ledd. Hele 85 % av VitaePro-brukere opplever positiv effekt på muskler og ledd etter at de startet med VitaePro, noe som har bidratt til at VitaePro er et av Nordens mest solgte kosttilskudd.

VitaePro har ingredienser med dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen:

 • Ledd: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.
 • Muskler: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
 • Reduserer tretthet: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
 • Immunsystem: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.
 • Hjertet: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).
 • Nå kan du prøve VitaePro til spesialtilbud: kun 159 kr de første 50 dagene. Prøver du nå får du også en pakke gratis Collagen Forte i velkomstgave.

Kr 357,50,-

DEL
Kommentarer