Best i test Omega-3 kosttilskudd

omega-3-fettsyre
2569
0

Vi gir deg oversikten over de beste omega-3 kosttilskuddene på markedet. 

Viste du at kroppen din er helt avhengig av omega-3-fettsyrer, og at den ikke er i stand til å lage disse selv? Det betyr at du må få i deg omega-3-fettsyrer enten gjennom maten du spiser, eller som kosttilskudd. Her forklarer vi deg kort hva omega-3-fettsyrer er, og hvorfor du bør innta nok av det.

 

Dette er omega-3-fettsyrer

Omega-3-fettsyrer er flerumettede, essensielle (livsnødvendige) fettsyrer som kroppen ikke er i stand til å produsere selv. Omega-3-fettsyrene står for flere viktige funksjoner i kroppen og inngår blant annet i cellemembraner, i dannelsen av flere hormonlignende stoffer, og er avgjørende for normal utvikling og vedlikehold av syn, hjerne og leddfunksjoner. Omega-3 er også godt for hjernen, hjertet, huden, demper betennelsestilstander i kroppen, og øker fettforbrenningen og nydannelsen av muskler.

For å få i oss nok omega-3 er det viktig å innta mye fisk. Dessverre er inntaket av fisk i befolkningen altfor lavt i forhold til det helsemyndighetene ønsker seg, og det kan være utfordrende for mange av oss å få i seg nok omega-3. Av den grunn kan omega-3 gjennom et kvalitetssikret kosttilskudd være et godt alternativ. Vi sier ikke at du skal slutte å spise fisk, for fisk inneholder mye mer næringsstoffer enn kun omega-3, for ikke å nevne alle proteinene som er byggesteiner for musklene dine! Men omega-3 kosttilskudd kan veie opp for et manglende totalinntak av den sunne fettsyren, og forhåpentligvis bidra til bedre helse. Det er også en billig og enkel måte å få i seg fettsyren på.

Under finner du en oversikt over det vi mener er de beste omega-3 kosttilskuddene på markedet. Husk at det finnes flere typer omega-3-fettsyrer, og det er ikke bare å velge den “første og beste” i butikkhyllen. Det er store kvalitetsforskjeller mellom ulike produkter.

 

Best i test Omega-3 kosttilskudd – Best i test 2020

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Prisene oppdateres regelmessig og reflekterer de beste prisene på markedet. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere .

NB: For abonnement produkter er pris oppgitt per måned.

#1 Omega-3 Forte

Omega-3 Forte med A og D vitamin styrker kroppen og holder deg frisk slik at du kan nyte en friskere hverdag med mer energi!

Kroppen produserer ikke Omega 3-fettsyrer, og det er derfor viktig at vi får i oss nok Omega-3 gjennom kostholdet. De beste kildene til Omega-3 inkluderer fet fisk som laks, ørret og makrell, i tillegg til krepsdyr som krill og reker. Men du kan også få hjelp med inntaket gjennom et godt kosttilskudd som Omega-3 Forte med A+D vitamin!

Omega-3 Forte kan gi deg:

 • Et styrket immunforsvar
 • Bedre helse
 • Klarere hud
 • En hverdag uten leddplager
 • Mindre plagsomme månedlige PMS-symptomer
 • Et sunt hjert

Kr 198,-

#2 Proteinfabrikken Super Omega 3-6-9

Super Omega 3-6-9 er en kraftpakke av essensielle fettsyrer (E.F.A). Tilførsel av disse essensielle fettsyrene er avgjørende for å kunne yte optimalt.
Super Omega inneholder lignan. Lignaner er et naturlig fytoøstrogen fra linfrøplanten som optimaliserer kroppens naturlige hormonsystem.

Super Omega og idrettsprestasjoner.

 • Stimulering av produksjonen av ditt naturlige hormonsystem i balanse.
 • Balansering av naturlige hormoner
 • Støtte immunforsvaret
 • Styre endokrine hormoner til cellene
 • Regulere glatt muskulatur og autonome reflekser
 • Dannelse av friske cellevegger
 • Transportere oksygen til kroppens celler
 • Holde mettet fett mobilt i blodet
 • Regulere nerveoverføringene
 • Virke som den primære energikilden for hjertet.

Oppsummert forteller idrettsutøvere om disse fordelene ved bruk av linfrøolje:

- Økt fysisk prestasjon
- Bedret utholdenhet og motstandskraft
- Kortere restitueringstid etter konkurranser og harde treningsøkter
- Pålitelig energikilde uten å øke kroppsfettet
- Redusert stølhet i muskulaturen etter harde treningsøkter
- Økt opptak og utnyttelse av oksygenet

Kr 59,-

#3 DNS Arctic Omega 3

Høykvalitets Omega3 som inneholder høykonsentrert fiskeolje som gir essensielle Omega-3 fettsyrer (EPA og DHA)

Disse fettsyrene er kritiske for maksimal funksjon, utbytte av kroppen og ikke minst maksimalt utbytte av treningen!

Fordeler med Arctic Omega-3:
- Sterkt immunforsvar
- Sunt hjerte
- 1000 mg pr kapsel, ekstra sterk

Arctic Omega-3 hjelper med å forbedre din ytelse, i tillegg til å generelt bedre din helse.

Kr 149,-

#4 Myo Vital Arctic Oil

Vital Arctic Oil™ krill består av Superba™ krillolje, som er en av verdens reneste kilder til omega-3 fettsyrene EPA og DHA høstet i de Antarktiske havområdene.

Krill er små reke-lignende krepsdyr pakket med langkjedete Omega-3 fettsyrer EPA og DHA, Fosfolipider, Kolin og Astaxanthin.

Oljen er høyere i næringskjeden enn fisk, og har derfor bedre opptak i kroppen enn omega-3 fra andre marine kilder.

· Viktig for hjerte, hjerne, lever og øyne.

· Styrker immunforsvar, hjerne og nervesystem

· Støtter optimale hormonnivåer

Kr 298,-

#5 MaxMedix Omega-3

MaxMedix gir deg en revolusjonerende ny kilde til Omega-3: algeolje. Den er hentet fra den reneste kilden, slik at alle kan ha nytte av dette avgjørende viktige næringsstoffet, og selv vegetarianere kan nyte fordelene med Omega-3 som man normalt sett ville fått fra fisk.

EPA og DHA er kjent for å bidra til øynene, hjernen, humøret, hjertet, blodtrykket og til og med å innhente seg etter en intens trening. Dette kosttilskuddet er det ultimative multifunksjonelle helsefremmeren, som hjelper deg med målet om å være i bedre fysisk form.

 • Potent, etisk og naturlig utvunnet Omega-3
 • 1000 mg algeolje i hver servering
 • EPA og DHA for normal hjertefunksjon og blodtrykk
 • Ideell for veganer og vegetarianere
 • 60 lett svelgbare og absorberbare kapsler
 • Uten konserveringsmidler, kjemikalier og forurensninger

For å gi deg den beste, reneste kilden til Omega-3, bruker MaxMedix life'sOMEGA ™ 60. Dette er det første potente produktet på markedet som både er vegan-vennlig og GMO-fritt, og er tettpakket med fettsyrene EPA og DHA. tilskuddet kommer direkte fra fiskens egen næringskilde, noe som er en nyskapende tilnærming som passer for alle kostholdsbehov.

Kr 319,-

DEL
Kommentarer