trening for magemuskler
201
0

Med disse øvelsene kan du starte på null, for så å bygge deg opp til sterke og synlige magemuskler! 4 øvelser- full innsats!

En solid sixpack er kanskje det mest iøynefallende og imponerende ved en sterk overkropp, men husk at du kan godt at sterke magemuskler helt uten å ha six-pack! Synlige magemuskler er nemlig helt avhengig av minimalt med kroppsfett. Disse 4 øvelsene sørger for å gi magemusklene dine den treningen de trenger, men dersom du ønsker det gjenkjennelige vaskebrettet, er du selv ansvarlig for å legge til rette for lavere andel kroppsfett- både ved på trene og å spise riktig. Om det er verdt det, er et annet spørsmål. Det kan du lese i denne saken Dette må du ofre for å bli ripped!

 

4 øvelser- sterkere magemuskler!

Den nedre delen av magemusklene er litt vanskeligere å trene enn den øvre delen, og det kreves flere øvelser for å få trent hele magen. Disse 4 øvelsene er valgt ut for å stimulere alle musklene som utgjør “magemusklene”, og trener også de skrå magemusklene og kjernemuskulaturen. Og ettersom det er umulig å trene kun en del av den rette bukmuskelen- det som utgjør six-pack-musklene- fra hverandre, vil også den øvre delen av magemusklene få kjørt seg i disse øvelsene.

magemuskler treningsprogram

Utskriftsvennlig versjon: 4 øvelser for synlige magemuskler!

 

Kilde
4 moves for ripped lower abs. Muscleandfitness.com

 

DEL

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer