effektiv trening
869
0

Rett på sak, effektivt og virkningsfullt! Vi garanterer at disse 15 minuttene kommer til å la deg hive etter pusten å kjenne melkesyra i hver eneste muskel!

De som er av den oppfatning av at “ingenting kan kalles trening så lenge det er under en times varighet “, de bør virkelig se og lese seg opp på litt skikkelig treningslitteratur. Som med alt annet er variasjon en nødvendig faktor for å oppnå jevn og varig progresjon, men kortere styrkeøkter trenger ikke bety at de er dårligere enn lange og seige styrkeøkter.

En kort styrkeøkt kan gi deg nesten den samme treningseffekten dersom du er beinhard på gjennomføringen og utfører programmet med 100% dedikasjon og innsats.

 

Utfordrende og motiverende 

I dette programmet har vi satt opp 5 øvelser, og en ekstra motivasjonsfaktor er poengsystemet du kan bruke for å måle egen fremgang.

Øvelsene er push-ups, toes-to-bar, burpees, pistol squats og frivending med frontbøy.

Øvelsene gjennomføres 3 runder hver med et varierende antall repetisjoner (står oppgitt i programmet under). Trikset er at du først skal gjennomføre økta som beskrevet, og dersom du har tid til overs, så begynner du på en ny runde. Poengsystemet fungerer slik at etter 10 push-ups får du 10 poeng, 10 burpees gir deg 10 poeng, og 50kg i clean and presses, gir deg 50 poeng. Du skjønner sikkert tegningen. Noter ned poengsummen etter hvert økt, og forsøk å forbedre fra gang til gang.

Du kan øke vekten i frivending med frontbøy, eller du kan forsøke å legge inn flere push-ups, burpees, etc..

15 minutter hardkjør 

effektiv trening

Utskriftsvennlig versjon: 15 minutter hardkjør! Effektivt og virkningsfullt!

Sjekk også ut: 4 effektive metoder for økt muskelvolum

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer